Kom en blijf fit in onze leuke zumba lessen. Ervaar zelf de sfeer, de energie en de gedrevenheid.
Je betaalt geen maandelijks lidgeld zoals in vele fitness-clubs, maar enkel de lessen die je werkelijk volgt. Onze abonnementen blijven ook onbeperkt geldig; Je kan altijd mee dansen op de dagen die je zelf kiest zonder vooraf in te schrijven, kom gewoon een kwartier voor de aanvang van de les. Er is altijd plaats.

ZUMBA combineert de meest effectieve oefeningen met de exotische ritmes als salsa, cumbia, samba, merengue, calypso, reggaeton, enz. De opzwepende muziek en de leuke bewegingen zorgen ervoor dat je niet eens door hebt dat je bezig bent met een geweldige fitness-workout. Iedereen, jong en oud, kan meteen deelnemen.

Het is fun,het is makkelijk en super effectief, het is Zumba

– € 9 per les
– € 75 voor 10 lessen
– € 110 voor 20 lessen

 De lessen gaan vanaf 10 september wekelijks door op: (let op! tijdens de schoolvakantie gaan de lessen door volgens een aangepast uurrooster dat je kan bekijken op de pagina “NIEUWS”)

 ZUMBA

– Maandag: 20u
– Woensdag: 19u (=zumba low speciaal voor beginners) / 20u
– Donderdag: 20u (=zumba burn)
– Vrijdag: 10u30
– Zondag: 11 uur

ZUMBA GOLD

Wil je sporten op een rustige manier omdat je alle andere cursussen te zwaar vindt, of omdat je pas start met sporten, of omdat het een tijdje is geleden en je de draad terug wil oppakken? Of ben je reeds boven de 50? Dan kan je je hier lekker amuseren, samen met je leeftijdsgenoten, op de adembenemende toffe muziek van de zumba.

– Dinsdag: 11u30
– Vrijdag: 10u30

ZUMBA LOW speciaal voor beginners 

Ideaal als je pas start met zumba. Je krijgt de uitleg van alle oefeningen.

– Woensdag 19u

ZUMBA BURN

Total body work out voor conditie, vetverbranding, buik, billen, armen, rug, … Wij gebruiken matjes, halters, …

– Donderdag 20u