Terug naar danslessen

ZUMBA

Zumba is ondertussen uitgegroeid tot één van de meest populaire dansen. Het is leuk en de hoge intensiteit ervan is ideaal om calorieën te verbranden. Zumba helpt je buik, dijen en achterste strakker te maken en is ideaal als aerobic work-out.’

De lessen gaan vanaf 18 januari wekelijks door op:( let op! tijdens de schoolvakantie worden de lessen gegeven op een speciaal vakantie-uurrooster dat je kan bekijken op de pagina “NIEUWS”)

– € 9 per les
– € 75 voor 10 lessen
– € 110 voor 20 lessen

ZUMBA:

– Maandag om 20u
– Woensdag om 19u (= zumba low)   / 20u
– Donderdag om 20u (= zumba burn: met gebruik van ballen, halters,…)
– Vrijdag om 10u30
– Zondag om 11u

ZUMBA BURN:

Total body workout voor conditie, vetverbranding, buik, billen, armen, rug,… We maken gebruik van matjes, halters, ballen , elastieken, …

-Donderdag om 20u

ZUMBA LOW: (voor beginners)

Ideaal als je pas start met zumba. Je krijgt de volledige uitleg van alle oefeningen. Na 6 weken kan je over stappen naar de zumba. Deze lessen zijn zeer geschikt die willen sporten op een rustige manier omdat je pas start met sporten of omdat het al een tijdje geleden is en je nu de draad terug wil oppakken.

– Woensdag 19u

ZUMBA GOLD:

Ben je ouder dan 50 en wil je samen met je leeftijdsgenoten gezellig sporten dan is dit ideaal. Het gaat wat  rustiger en de dansjes zijn ook gemakkelijker. Toch zal je u geweldig amuseren op deze adembenemende muziek.

– Dinsdag 11u30

– Vrijdag 10u30