Beste dansers,

Wij wensen iedereen alvast een fijne vakantie. Blijf je graag in vorm, wil je graag nog eens dansen of gewoon een babbeltje doen met de vrienden, geen probleem, de zumba en oefenavonden blijven doorgaan volgens onderstaand schema.

Nog altijd niet ingeschreven voor het volgend seizoen?

Doe het dan zeker voor 7/7, je hebt nog twee weken de tijd. Want dan betaal je voor uw volledig seizoen 600€ per koppel i.p.v. 700€.

Dus toch nog mooi meegenomen, 100€ profijt.

Gelukkig zijn er al wel veel leden ingeschreven en die profiteren nu van hun fles cava, luisteren naar hun nieuwe C.D. vol toffe dansmuziek, hebben de laatste weken ook gratis kunnen komen herhalen en kunnen in september ook nog gratis easy-dans volgen. Ja, je moet er snel bij zijn om te kunnen profiteren.

zomer uren ZUMBA in juli en augustus:

maandag om 20u

dinsdag GOLD om 11u30

woensdag 19u(beginners) en om 20u

zondag om 11u

Als je wil kan je dus elke week vier maal komen, want ook de zumba-dansen van de GOLD zijn heel plezant, wel iets rustiger, maar dat komt met het warm weer juist goed uit.

ZOMER-OEFENAVONDEN

Het is zeer warm, veel leerlingen zijn al op vakantie vertrokken. Ik kan ze geen ongelijk geven. Volgende week bent u misschien aan de beurt. Maar wij laten onze dansers nooit in de steek. Heel de zomer lang zullen wij zorgen dat je wekelijks kan komen dansen. Tijdens de zomer starten de oefenavonden steeds om 20u. Einde op vrijdag om 24u en zondag om 23u. Van service gesproken !!!

Juni: zondag 17/6, vrijdag 22/6

juli: zondag 1/7, vrijdag 6/7, zondag 15/7, vrijdag 20/7, zondag 29/7

augustus: vrijdag 3/8, zondag 12/8, vrijdag 17/8

Ook Jetje heeft graag vakantie, daarom zijn er geen oefenavonden tot vrijdag 7/9

Vanaf dan zijn er weer wekelijks dansavonden op vrijdag (eerste op 7/9) om 21u en zondag (eerste op 9/9) om 20u30.

Vanaf dan zijn er weer wekelijks dansavonden op vrijdag (eerste 7/9) om 21u en zondag (eerste 9/9) om 20u30.

  PRIVE-LES

Kan je niet goed volgen, heb je een les gemist door vakantie of ziekte, lukt het niet zoals het zou moeten,… ? Wij kunnen u helpen! Boek eens een privéles zodat al uw problemen zijn opgelost en zodat je terug met volle teugen kan genieten van uw dansen i.p.v. steeds te missen en mekaar het moeilijk te maken.

thumb